HACCP - არის სურსათის კონტროლის სისტემა, რომელიც ეფუძნება სურსათის უვნებლობის პრობლემების პრევენციას და საერთაშორისო ორგანიზაციების მიერ მიიჩნევა სურსათისმიერი დაავადებების კონტროლის ყველაზე შედეგიან საშუალებად.
საკონსულტაციო მომსახურება:
სრულყოფილი ინფორმაცია თქვენს ობიექტზე (მათ შორის ჰორეკა სექტორი) არსებული სურსათის უვნებლობის მოთხოვნებისა და საკანონმდებლო რეგულაციების შესახებ.
დაპროექტება:
პროცესი გულისხმობს ჰორეკა ობიექტის, წარმოების ან სამზარეულო ნაწილის დაპროექტებას სურსათის უვნებლობის სტანდარტებისა და რეგულაციების მიხედვით.
HACCP; ISO 2200 შემუშავება, დანერგვა, სერტიფიკაცია:
კომპანია დაგეხმარებათ სწრაფად და შედეგიანად მოახდინოთ სისტემის ახალი ელემენტების ინტეგრაცია თქვენს საქმიანობაში და შედეგიანად გამოიყენოთ ისინი თქვენი ბიზნესის გასაუმჯობესებლად.
ტრენინგები:
სურსათის უვნებლობის სისტემის დასანერგად და მის შესანარჩუნებლად მნიშვნელოვანია ორგანიზაციას ჰყავდეს შესაბამისი კვალიფიკაციის თანამშრომლები.
თქვენ საშუალება გაქვთ: